Lejlighedens badeværelse

Meget badeværelse på få kvadratmeter

Skal du have installeret et badeværelse, men har du kun få kvadratmeter at arbejde med?

Hos Villadsen VVS har vi, med vores speciale inden for badeværelser og mere end 30 års erfaring inden for VVS-branchen, erhvervet både erfaringer og teknikker, der kan hjælpe dig med at få rigtig meget badeværelse ud af blot få kvadratmeter.

 

Vi har indrettet badeværelser helt ned til 2 kvadratmeter

Intet rum er for småt til at indrette et badeværelse i.

Lejligheder og andelsboliger er nærmest ’kendt’ for ikke at have prioriteret særlig meget badeværelsesplads, og med den rette indretning er der heller ikke nødvendigvis behov for særlig mange kvadratmeter for at have et absolut brugbart badeværelse.

Det skal dog siges, at 2 kvadratmeter naturligvis ikke er særlig meget plads til et badeværelse, men der vil kunne gøres plads til både toilet, håndvask og bad. Har du derimod eksempelvis 6 kvadratmeter, er der plads til mere badeværelse, end man måske lige forestiller sig: Her vil vi kunne få plads til både toilet, håndvask, bad, bruseniche og vaskesøjle.

 

Vi rådgiver og installerer

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et nyt badeværelse og ikke har særlig mange kvadratmeter at arbejde med.

Vi kommer gerne ud og rådgiver dig ud fra dit specifikke badeværelse, og skulle du ønske det, laver vi også gerne en tegning, der viser den indretning, vi er blevet enige om. Når indretningen er på plads, kommer vores specialiserede VVS’ere ud og installerer dit nye badeværelse.
Det vigtigste for os i denne proces er, at du får det badeværelse, du ønsker inden for dit budget – for når du er glad, er vi glade.

Kontakt os

Villadsen VVS

VVS-Installatør

​​Hos os er du i sikre hænder, især når der tænkes i vand, varme og sanitet. Vi spænder over det hele - stort som småt til en fair pris.

Alt i vand, varme og sanitet - med speciale i badeværelser.

Villadsen VVS har kompetencen og mange års erfaring med komplette badeværelses-løsninger.

Badeværelse!

Vores store specialeområde ligger inden for badeværelset. Det er her, vi udfører langt størstedelen af vores arbejde, både i store villaer og i små lejligheder.

Vi har specialiseret os i installation og indretning af badeværelser, fordi vores erfaring siger os, at det er her, vores kunder har de mest specialiserede ønsker til VVS-arbejdet.