VVS

30 års erfaring sikrer din kvalitet

Hos Villadsen VVS har vi mere end 30 års erfaring inden for VVS branchen. Det har givet os grobund for at levere solidt kvalitetsarbejde hver eneste gang.

Vores mål med at drive virksomhed er, gennem vores kvalitetsarbejde, altid at have tilfredse kunder. Hos Villadsen VVS tror vi nemlig på, at det er de tilfredse kunder, der genererer nye kunder – ikke hurtigt, ufærdigt arbejde. Vi vil gøre tingene rigtigt første gang.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores mange års erfaring ikke har gjort os dovne eller selvfede; vi har derimod brugt tiden på at dygtiggøre os. Man kan måske godt kalde os lidt ’nørder’ inden for VVS branchen – vi brænder i hvert fald for vores fag.

 

Vi er specialister i badeværelser

Vores store specialeområde ligger inden for badeværelset. Det er her, vi udfører langt størstedelen af vores arbejde, både i store villaer og i små lejligheder.

Vi har specialiseret os i installation og indretning af badeværelser, fordi vores erfaring siger os, at det er her, vores kunder har de mest specialiserede ønsker til VVS-arbejdet. Det betyder naturligvis ikke, at vi ikke kan udføre VVS-arbejde i resten af huset – tværtimod betyder det, at vi har specialiseret os inden for det, vi ser som det mest komplicerede VVS-arbejde, og dermed har den bedste baggrund for at udføre VVS-arbejde i resten af hjemmet.

 

Villadsen VVS er en familiedrevet virksomhed

At vi har sat vores efternavn på virksomheden, har givet os et ekstra incitament til altid at udføre et solidt stykke arbejde hos vores kunder. Det har fra starten været vores mål, at ’Villadsen’ skal være lig med solidt VVS-arbejde, og det vil det blive ved med at være.

Kontakt os

Villadsen VVS

VVS-Installatør

​​Hos Villadsen VVS er du i sikre hænder, især når der tænkes i vand, varme og sanitet. Vi spænder over det hele - stort som småt til en fair pris.

Alt i vand, varme og sanitet - med speciale i badeværelser.

Villadsen VVS har kompetencen og mange års erfaring med komplette badeværelses-løsninger.

Badeværelse!

Vores store specialeområde ligger inden for badeværelset. Det er her, vi udfører langt størstedelen af vores arbejde, både i store villaer og i små lejligheder.

Vi har specialiseret os i installation og indretning af badeværelser, fordi vores erfaring siger os, at det er her, vores kunder har de mest specialiserede ønsker til VVS-arbejdet.