Badeværelsesrenovering

Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse i Kerteminde og omegn

Hos Villadsen VVS i Kerteminde formår vi at skabe et nyt badeværelse med et design efter din smag. Vi bruger materialer i høj kvalitet, og vi finder en løsning, der både passer til din økonomi, dine ønsker til design samt funktionaliteten. Vi har erfaring både med store og små badeværelser. Vi har renoveret badeværelser helt ned til 2 kvadratmeter. Vi hjælper dig med at få rigtig meget badeværelse ud af blot få kvadratmeter.

Hos Villadsen VVS hjælper vi dig hele vejen igennem renoveringen af dit nye badeværelse fra tegning til aflevering. Igennem de 30 års erfaring har vi specialiseret os inden for badeværelser. Igennem tidens løb har vi hjulpet mange mennesker i hele landet med at indrette og installere badeværelser, vi har derfor indsigt i, hvilke fordele og ulemper de forskellige materialer og farver har på et badeværelse.

Vi hjælper dig med dit drømmebadeværelse

Ved at vælge Villadsen VVS som partner til dit renoveringsprojekt af dit nye badeværelse, får du en erfaren samarbejdspartner, der hjælper og rådgiver dig fra star til slut. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig ud fra dit specifikke badeværelse.

Hos Villadsen VVS hjælper vi dig med at lægge en god plan og velvalgt materiale, så vi kan holde de dyre uforudsete udgifter på afstand under renoveringen. Vores mål er, at vores kunders ønsker og drømme bliver opfyldt, fra design og indretning til kvalitet og pris. Derfor har vi altid fokus på god rådgivning, høj kvalitet og solidt VVS arbejde.

Villadsen VVS kan være en lige så stor del af projektet som du ønsker. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at vi leverer et solidt stykke arbejde, der sikrer dig det bedste resultat.

Det er vigtigt for os, at du bliver inddraget i hele renoveringsprocessen, så du bliver orienteret og ved hvad der foregår under hele forløbet.

Renovering af badeværelse i lejligheder og huse

Hos Villadsen VVS i Kerteminde har vi stor erfaring med renovering af nyt badeværelser både i lejligheder og huse. Uanset hvor stor eller hvor lille dit badeværelse er, finder vi den perfekte løsning, så du kan få alt hvad et badeværelse skal indeholde, intet badeværelse er for stort eller for småt. Hos Villadsen VVS finder vi altid den bedste løsning, uden at gå på kompromis med kvaliteten.