Husets badeværelse

Modernisering af badeværelset

Når badeværelset i hjemmet skal moderniseres, skal der træffes mange beslutninger. Hos Villadsen VVS vi hjælper dig hele vejen – fra tegning til aflevering.

Nogle af de mange beslutninger, der skal træffes, er indretning og udseende, herunder farver, materialer, opbevaringsplads og produkter. Det kan derfor være en stor udfordring at bibeholde det store overblik og sikre, at der er tænkt på det hele, inden installationen går i gang.

Her står vi til rådighed med vores mere end 30 års erfaring og specialisering inden for badeværelser. Vi har hjulpet med at indrette og installere badeværelser i hele landet og har derfor stor indsigt i, hvilke fordele og ulemper de forskellige materialer og farver har på et badeværelse.

Vi hjælper dig med dit drømmebadeværelse

Vi er den erfarne samarbejdspartner. Ved at vælge Villadsen VVS som partner til dit moderniseringsprojekt får du en erfaren samarbejdspartner, der hjælper og rådgiver dig fra start til slut.

Med god planlægning og velvalgte materialer kan vi hjælpe dig med at holde de dyre, uforudsete udgifter på afstand. Vores primære mål er, at vores kunders ønsker og drømme bliver opfyldt, fra design og indretning til kvalitet og pris. Derfor holder vi altid fokus på god rådgivning, høj kvalitet og solidt VVS-arbejde.

Villadsen VVS kan være en lige så stor del af projektet, som du ønsker:

  • Tovholderen, der holder styr på hele projektet og sørger for, at planlægningen er på plads, inden vi installerer badeværelset.
  • Rådgiveren, der hjælper dig til de rette valg i eksempelvis materialer, produkter og farver til dit badeværelse.
  • VVS-manden, der kommer og installerer dit badeværelse ud fra dine valg.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at vi leverer et solidt stykke arbejde, der sikrer dig det bedst mulige badeværelse.