Nyt badeværelse

Hvorfor vælge totalentreprise til et nyt badeværelse?

Er du nybygger? Og har du svært ved at holde styr på det hele?

Med en totalentreprise kan du som boligejer overlade alt arbejde til entreprenøren, du skal blot skrive under på en kontrakt. Hos Villadsen VVS i Kerteminde tager vi ansvaret for hele byggeprojektet fra første stregtegning til slut. Det betyder også at du kun har en kontaktperson, som du afklarer alle beslutningerne med.

Fordelen ved totalentreprise, at du får muligheden for at få oplyst prisen på hele projektet tidligere i forløbet, hvorimod en uafhængig rådgiver først skal lave projektet og derefter indhente priser fra håndværkere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger meget af blandt andet, hvordan badeværelset skal være, om det skal være den store renovering eller om det kun skal fornyes. Størrelse og materialevalg mm. spiller også en stor rolle.

Uanset hvad du skal have lavet, tilbyder Villadsen VVS selvfølgelig råd og vejledning. I samarbejde finder vi en løsning der passer til netop dine ønsker og behov, uden at det overskrider dit budget. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os og få et tilbud på, hvad det kan koste at lave dit nye badeværelse.